Apk bij Autoservice Caro in Veldhoven

Als uw auto een nieuwe apk nodig heeft, dan bent u bij Autoservice Caro in Veldhoven van harte welkom. Vanuit ons erkende Apk keuringsstation voorzien we uw auto graag van een goed uitgevoerde apk-keuring. Op deze manier kunt u blijven genieten van veilig rijplezier. De apk is een periodieke keuring die verplicht is als u met uw voertuig deel wilt nemen aan het verkeer. Tijdens deze keuring wordt uw auto op diverse technische onderdelen gekeurd. Dit voorkomt dat u onverhoopt voor verrassingen komt te staan en geeft een prima beeld over de conditie van uw auto.

Als u uw auto van een nieuwe apk wilt laten voorzien in Veldhoven, dan staat het ervaren team van Autoservice Caro graag voor u klaar. We zijn een erkend Apk keuringsstation en beschikken over vakkundig personeel dat gecertificeerd is voor het uitvoeren van deze periodieke autokeuringen. Daardoor bent u altijd verzekerd van een vakkundige check. Dit is van groot belang voor uw veiligheid én die van uw medeweggebruikers.

Daarnaast kan het rijden in een ongekeurde auto een aantal nare gevolgen hebben. Hierbij kunt u denken aan een forse boete, maar wordt er bij schade ook geen vergoeding uitgekeerd door de verzekeringsmaatschappij. Om dit te voorkomen bent u voor een apk in Veldhoven bij Autoservice Caro aan het juiste adres.

Auto apk laten keuren bij een erkend apk-keuringsstation

 

Tijdens een apk keuring wordt uw auto op verschillende onderdelen gekeurd en nagekeken. Hierbij wordt er gecontroleerd of de auto voldoet aan de keuringseisen die volgens het RDW zijn gesteld. Hierbij kunt u denken aan het controleren van de voor- en achterverlichting en de remmen. Ook wordt er gecontroleerd of uw banden nog voorzien zijn van het juiste profiel. Daarnaast wordt uw auto bij Autoservice Caro nog op diverse andere technische onderdelen gecontroleerd.

Onze gecertificeerde keurmeesters zorgen altijd voor een vakkundig uitgevoerde apk-keuring die volledig voldoet aan de gestelde wettelijke eisen. Zo kunt u met een gerust hart en op een veilige manier deel blijven nemen aan het verkeer. Mocht er naar aanleiding van de apk een kleine reparatie nodig zijn, ook dan staat het team van Autoservice Caro in Veldhoven graag voor u klaar. Vanuit onze eigen werkplaats kunnen we vrijwel iedere reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

Apk bij Autoservice Caro in Veldhoven

Uiteraard kunt u ook daarbij rekenen op een prima service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u uw auto apk laten keuren in Veldhoven? Neem dan vrijblijvend contact op met Autoservice Caro in Veldhoven of maak direct een afspraak voor een apk-keuring.

Terug naar boven