Diensten – Airco Service

Airco Service

Airconditioning is tegenwoordig vrijwel onmisbaar in uw auto. In de warme zomer maanden maken we optimaal gebruik van de lekkere frisse lucht en in de wintermaanden kunt u met behulp van het airconditioning systeem uw interieur (auto ramen) snel ontvochtigen. Door het gebruik van het airconditioning systeem blijft de temperatuur in uw auto aangenaam constant dit kan er voorzorgen dat wanneer u langer in de auto zit geconcentreerd bent en bereikt u veilig uw bestemming. Ook is de ontvochtigde lucht in uw auto verdraagzamer en daardoor beter voor uw gezondheid

Met ons moderne apparatuur zijn wij in staat ook de nieuwste airco systemen van onderhoud te voorzien.

Het interieurfilter
Laat deze regelmatig vervangen, wij adviseren altijd om dit 1 keer per jaar te doen of om de 15.000 km. Dit filter zorgt voor de schone lucht in het interieur en houd bijvoorbeeld stof, pollen en vuil uit de lucht.

Het kachelhuis
Laat deze regelmatig desinfecteren schimmels en bacteriën nestelen zich graag op deze locatie en via het ventilatie systeem komen ze vervolgens in uw interieur.

Een goed onderhouden airconditioninginstallatie moet voor 100% gevuld zijn met aircovloeistof. Jaarlijks door natuurlijke verdamping verliest het systeem ongeveer 10%. Controle en onderhoud is dus van uiterst belang om het systeem op volle vermogen te laten draaien.

Wij hebben de juiste apparatuur om uw airco in top conditie te houden voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw Airconditioning optimaal te laten functioneren is het wel echter belangrijk dat u deze regelmatig laat onderhouden. Hierbij moeten we rekening houden met een tweetal factoren:

Aandachtspunten

  • Vervang je interieurfilter regelmatig, 1 keer per jaar of om de 15.000 km

  • Laat het kachelhuis regelmatig desinfecteren tegen schimmels en bacteriën

  • Laat regelmatig de airconditioning-installatie controleren en onderhouden

  • Bij ons bent u aan het juiste adres om uw airco in topconditie te houden

Terug naar boven