Loading...
De Run 5409, Veldhoven
Ma - Vr : 08.30 - 17.00, Za : 09.00 - 12.00

Onderhoud

Onderhoud op uw auto is van essentieel belang, stel u zelf maar eens de vraag hoe belangrijk uw auto eigenlijk wel niet voor u is. Kunt u hem een week missen?

Door uw auto regelmatig goed na te laten kijken voorkomt u mogelijk problemen in de toekomst en kunnen wij een advies geven welke reparaties er mogelijk aan zitten te komen en samen met u een plan maken om deze onderdelen te vervangen aan de hand van een planning.

Kleine Beurt

Wanneer wij een kleine beurt op uw auto uitvoeren controleert onze monteur uw auto op alle vitale functies zoals uitlaad, banden, remmen en schokdempers van uw auto nauwkeurig. Ook de lampen worden indien nodig bijgesteld, wij vullen vloeistoffen bij zoals de ruitenvloeistof en koelvloeistof en word de olie ververst.

Grote Beurt

Wanneer wij een grote beurt op uw auto uitvoeren controleert onze monteur uw auto op een groot aantal punten. Zo verversen wij de motorolie, worden alle filters vervangen en zorgen wij dat de diversen soorten vloeistoffen in uw auto worden bijgevuld. Daarnaast controleren wij de distributieriem op mogelijke scheurtjes. Tijdens het gehele onderhoudsbeurt houden wij ons aan het onderhoudsschema van het merk auto. Onze monteur werkt het onderhoudsboekje van de dealer bij zodat altijd inzichtelijk is welke werkzaamheden zijn uitgevoerd. Wij combineren vaak een grote beurt met een APK Keuring.